Welkom in 't Vosse-ol

 

flyer vosse-ol

 

 

Logo Vosse-ol Dit is de website van Carnavalsvereniging 't Vosse-ol uit Nieuw-Vossemeer, u treft hier jaarlijks ons programma, links naar carnavalsfoto's  en meer ...

BEPERKT PROGAMMA 2021, LEES HET HIER.

 

U treft ons uiteraard ook op FB (klik op het FB logo)

 

Beste Vossen en Vossinen,

Waar volgende week een mooie start (met zijn allen) van Carnaval had moeten plaatsvinden, is dit jaar alles anders. Ook wij hebben te maken met deze omstandigheden en gaan daar zeker gepast mee om. Dit jaar geen live 11e van de 11e viering, maar een virtuele bekendmaking van o.a. het motto carnaval 2021.

Mijn hofhouding is al maanden in training en aan het bedenken hoe we dit bij u thuis kunnen leveren. Want wij pakken deze kans natuurlijk met beide handen aan. Wie mij had verteld dat ik, Prins Peer de 1e, mijn 3e motto zou presenteren vanuit mijn huiskamer, had ik op dat moment voor gek verklaard. Maar goed, in ons dorp kan het natuurlijk niet gekker.

Waar kunt u dit schouwspel aantreffen? We zullen dit jaar ons motto bekend maken op 11 november. Dit zal gebeuren op de SLOS en op sociale media van carnavalsvereniging ’t Vosse-ol. Dit zal gebeuren op een tijdstip om en nabij een uurtje of 11 over 8, wanneer de zendtijd toereikend is.

Moet u het hiermee doen? Jawel, helaas wel. Echter zijn er dit jaar (natuurlijk) mogelijkheden om de boel eens flink te manipuleren. Er zijn namelijk Hints te verkrijgen rondom het motto. Wat u hiervoor moet doen? Hou de sociale media in de gaten, wellicht hangt er een hint op het prikbord bij de Spar.
Wellicht treft u hints aan op andere plekken in het dorp.

Voor nu, heeft u voldoende informatie,
Hoogachtend,
Mede namens mijn hofhouding,
Prins Peer de 1e

flyer

 

FB